Living la dolce vita

Living la dolce vita

€75- excl. BTW

Vuurschaal 60 cm zwart
Geniet langer van mooie zomeravonden op uw terras met de heerlijke warmte van deze trendy vuurschaal Classic 60 van HEAT Outdoor Living. Deze vuurschaal is van een degelijke kwaliteit en gemaakt van gelakt staal. U zult vele avonden genieten van deze moderne vuurschaal.

Medusa witte wijn
Dit is een heerlijke volle en ronde witte wijn met een mooie transparante kleur en zonnige, gouden schitteringen. Aroma’s van perziken en abrikozen met hinten van witte bloesem. De wijn heeft een laag zuurgehalte. Een hele mooie elegante wijn die perfect past tijdens de borrel.
Deze wijn is niet alleen heerlijk, maar heeft ook een prachtig uiterlijk. Een hele mooie fles met op het etiket Medusa afgebeld. Medusa is een mythisch figuur. Alle mensen die Medusa aankeken, veranderden onmiddellijk in steen.
Een prachtige wijn om cadeau te geven of te krijgen. Helemaal in combinatie met de Max Lions Grenache van hetzelfde wijnhuis. Op dit etiket staat een leeuw die voor de helft versteend is omdat die de aantrekkingskracht van Medusa niet kon weerstaan.

Max Lion rode wijn
Een heerlijke rijke wijn met aroma’s van rood fruit, kersen en lichte kruiden. Een hele mooie evenwichtige wijn. Soepel en zacht, maar toch met een mooie body. Een wijn die door veel mensen gewaardeerd zal worden.

921 Spumante
Een heerlijke bubbel uit Italië. Een lichte en fijne bubbel gemaakt van 100% Glera druiven.

Brandt en Levie snert
Snert of erwtensoep is een icoon in de Nederlandse keuken. Soep uit blik net wat minder. Maar dat kan anders dachten Samuel Levie (Brandt & Levie) en Joris Bijdendijk. 800ml topsoep boordevol groenten en de allerbeste rookworst.

Sal de Ibiza chips met witte truffel
De delicate smaak van witte truffels verheft onze populaire SAL de IBIZA chips naar elegante en onweerstaanbare gastronomische hoogten. De gouden Ibiza zon en de weelderige elegantie van witte truffels (Tuber Magnatum Pico, de keizer onder de truffels) worden meegenomen in elke knapperige bite. Geniet van de verfijnde smaaknuances van deze heerlijke delicatesse, een delicaat duo voor 100% natuurlijk en 200% heerlijk.

Brandt en Levie droge worst met truffel
Truffelworst gemaakt van goed gehouden Nederlandse varkens én echte Truffel!! Een heerlijke delicatesse!

Vraag dit kerstgeschenk aan

Naam