Xqlusiv Kerstproeverij

Wijnen of olijfolie proeven en dan zelf kiezen welke jij het liefste wilt ontvangen als kerstgeschenk? Dat zal menig medewerker op prijs stellen.

Dat is precies het concept van de Xqlusiv kerstproeverij. In plaats van voor uw medewerkers te bepalen, laat u hen zelf kiezen. 

Wij verzorgen eind van de werkdag een proeverij op uw locatie; in overleg nemen we producten mee die passen bij uw budget. Alle medewerkers kunnen wijnen en/of olijfolie proeven en vervolgens hun bevindingen op de Xqlusiv smaakkaart invullen. De uiteindelijke keuze noteren zij aan het eind van de proeverij. Deze Xqlusiv smaakkaarten zijn meteen de bestelling waarmee wij aan de slag gaan. We kunnen dit concept in overleg ook uitbreiden naar een wijn-spijs proeverij.

Op het afgesproken moment voor kerst ontvangt u voor alle medewerkers hun zelfgekozen kerstgeschenk met daaraan hun eigen Xqlusiv smaakkaart. 

Is de kerstproeverij echt iets voor uw medewerkers? Maak dan meteen een afspraak!

Maak een afspraak

 

Ben u benieuwd naar onze andere
mogelijkheden rondom relatie- en kerstgeschenken?

Neem dan hier een kijkje. Heeft u aanvullende ideeën? Schroom niet om contact op te nemen; we denken graag in mogelijkheden!